Budaházy György koncepciós perének ítélethirdetésén tartották egyidejűleg az országos nindzsa találkozót is - méghozzá ugyanabban a tárgyalóteremben!

A nindzsák valamitől nagyon féltek, mert maszkban és golyóálló mellényben volt mindegyik...

Nindzsák bevonulása:

budahazy2231604.jpg

Akcióban a nindzsák:

budahazy2231602.jpg

 

Csak tudnám, mi a jó büdös franctól félnek ezek ennyire, hogy maszkban, meg golyóálló mellényben járkálnak a bíróságra???

Ahol ugyebár csak teljesen fegyvertelen (a belépéskor át kell menni mindenkinek fémdetektoros kapun és a zsebeikből ki kell pakolniuk minden fémtárgyat, tehát a fémpénzt is!) hazafiak, illetve igaz magyarok vannak!

Értelemszerűen a mérhetetlenül arrogáns bírón és a tényeket nagy ívben lesz@ró ügyészeken kívül persze: azok nem tartoznak ezekbe a csoportokba!

Ők semmiképpen sem igaz magyarok - és főleg nem hazafiak!!!

A nindzsák nyilván az erdőbe készültek, azért vannak terepszínű ruhákban, mert álcázniuk kell magukat a bíróságon, hogy ne legyenek feltűnőek...

****

Arról meg, hogy micsoda elképesztő kettős mérce van ebben a velejéig korrupt banánköztársaságban, mindennél többet mond ez az egy kép (melynek bal oldalán egy igaz, magyar hazafi, a jobb oldalán pedig egy kommunista tömeggyilkos (!) látható):

osszehasonlitas.jpg

 

biszku.jpg

 

Budaházy György bűne ÁLLÍTÓLAG (Mondom: állítólag, hiszen ezt kétséget kizáróan nem bizonyította be az ügyészség!) az volt, hogy felgyújtott két lábtörlőt, továbbá megregulázták azt az undorító, köpönyegforgató, komcsi Pajkos ... akarom mondani Csintalan Sándort - annak érdekében, hogy tisztelettudóan beszéljen a magyar hazafiakról a tv-ben!

Ezért kapott annyit, amennyit gyilkosok sem kapnak.

Mindez történt egy 15 éve (!!!) tartó eljárás során!!!

Nem elírás!

15 éve tart az az eljárás - és még nincs vége, hiszen ez csak I. fokú ítélet volt...!