Mennyibe kerül egy diploma? Hány éves korig éri meg egyetemre járni?

Azaz: Megtérül-e egy diploma ára addig bezárólag, amíg egy diplomás nyugdíjba nem megy?

A minap olvastam a világhálón, hogy egy degenerált, idióta nő büszkén hirdette, hogy ő 40 évesen egyetemre akar menni.

Ezen elgondolkodtam - és az alábbiakra jutottam:

40 évesen???

Olyan öregen már minek egyetemre menni???

Ha minden jól megy (amit én eleve kizártnak tartok - például azért, mert az ember agya olyankor már messze nem olyan fogékony, mint amilyen fogékony 20 évesen volt!), akkor a legjobb esetben is kb. 46 évesen lesz meg a diplomája annak az idiótának.

Ha egy nő 18 éves kora óta dolgozik (van ilyen is, bár általában ez sem lehet kiindulási alap, hiszen a nők hihetetlenül nagy pofátlan élősködők!), akkor 58 évesen már elmehet nyugdíjba, mert addigra már megvan a 40 év munkaviszonya.

Ráadásul: ebbe még beleszámítják azokat az éveket is, amikor a kölkeikkel a játszótéren bohóckodtak - miközben a férjeik -vért izzadva- hajnaltól-estig dolgoztak, hogy eltartsák az egész pereputtyot!!!

Persze csak a nők mehetnek 40 év (mínusz 2 kölök után 6 év, tehát van, hogy mindössze 34 év!) munkaviszony után is olyan hamar nyugdíjba, mert ebben a retkes, hányadék, mocskos banánköztársaságban a férfiakat viszont lényegében a halálukig dolgoztatják a feminista lobbi s.ggét nyaló törvényalkotók! 

Ugyanis a férfiak csak 65 évesen (1 perccel sem hamarabb!) mehetnek csak "öregkori" nyugdíjba!!!

Nekem van egy olyan ismerősöm, aki emiatt az undorító, kettős mércével megalkotott törvény miatt 48 évet (!!!) volt kénytelen robotolni rabszolgaként!!!

Azt még gombócból is - hát még rabszolgaként sínylődni ennyit!!

Szidja is -tele szájjal- a nőket is a JOGTALAN előnyeik miatt - és persze a feminista lobbi s.ggét nyaló törvényalkotókat is!

Teljesen igaza van!!!

Visszatérve az alapeszméhez:

A kettő között ugyebár 12 év van. (58-46=12)

Márpedig:

12 év alatt egészen biztos, hogy nem tud annyival többet keresni PLUSZBAN a diploma miatt, ami behozná azt elképesztő mennyiségű munkát, időt, fáradtságot, pénzt, elszenvedett stresszt, amibe egy diploma kerül!

Arról nem is beszélve, hogy amíg az egyetemen ül, meg otthon tanul (5-6 éven át!) addig sem tud pénzt keresni: tehát még ezt is hozzá kell adni a diploma árához!!!

Nem csak az utazási költségeket minden nap az egyetemre, meg onnan haza, aztán a tandíjat, a vizsgák, pótvizsgák, jegyzetek, stb, költségeit, stb. stb.

Mindent figyelembe véve borzasztóan sokba kerül egy diploma.

Szerintem egy diploma ma legalább 20 millióba kerül - mindent figyelembe véve!

Azt kellene pluszban megkeresnie annak az idiótának a hátralévő 12 munkában töltött éve alatt: és még akkor is csak nullszaldós a buli!!!!

Mondom: PLUSZBAN!!!

Figyelem! Figyelem!

Ez tehát nem azt jelenti, hogy ha mindezt megkeresné PLUSZBAN -afölött, amennyit egyébként diploma nélkül keresne-, hogy megéri, hanem csak azt, hogy nullszaldósra kihozta ezt a- kapuzárási pánik miatt kiötletelt- eszement baromságot!!!

Egyetemre tehát 18-20 évesen kell menni - és nem később!!!

Sokkal utána (tehát pl. 40 évesen) már biztos, hogy nem tudja behozni a diploma azt, amennyibe összességében került a karrierrista tramplinak...

Arról már nem is beszélve, hogy az ember párkapcsolata is rámegy általában!

Ki az az idióta, aki 5-6 éven át csak vár, hogy a párja tanul, és soha, semmire sem ér rá,  állandóan stresszel és csak a tananyagra koncentrál???

Szerintem nincs ilyen idióta, aki 5-6 éven át várna valakire egy tetves diploma miatt!

Ezt is forintosítani kell ám, mikoris azt számolgatjuk, hogy mennyibe kerül egy diploma!!!

S akkor még arra ki sem tértem, hogy mi van akkor, ha valaki túlértékeli saját magát és azt hiszi, hogy egy diploma abból áll, hogy a munkahelyén eléri (például: az igazgató rendszeres szexuális kielégítésével!), hogy a tandíját fizesse valaki más - helyette???

Mert mindez történik egy állami cégnél, amit az adófizetők tartanak fenn!?

Ekkor már nem is "csak" 5-6 év egy diploma, hanem lehet, hogy tíz, vagy pedig:

Egész egyszerűen elérhetetlen a -magát okosnak gondoló, de valójában szörnyű buta- műkörmös, lelakott, rusnya trampli számára...

Végül egy durva példa, mely egyértelműen igazolja, hogy diplomát szerezni huszonéves korban KELL!

Somló Tamás 50 éves korára elvégezte a jogi egyetemet - aztán meg is halt szegény...

Tehát: nulla év, nulla hónap, nulla nap, nulla óra, nulla percig vette hasznát a diplomájának!

Ezzel szemben:

Éveken át járt az egyetemre, ezalatt milliókat NEM keresett meg, amit -tanulás helyett munkával- megkereshetett volna, milliókat költött tandíjra, pótvizsgákra, jegyzetekre, az egyetemre történő utazásra, majd onnan haza, stb. stb.

Ezt az elképesztően sok időt NEM a családjával töltötte ÉVEKEN ÁT, hanem az egyetemen hallgatta a jog rejtelmeit, tanult, idegeskedett, stresszelt a vizsgák miatt, stb. stb.

Mindezt miért?

A semmiért.

Teljesen feleslegesen!

50 évesen egyébként sem lehetett semmilyen szüksége egy jogi diplomára...

"Más kárán tanul az okos!" - tartja a népi bölcsesség.

Legyetek hát okosak, tanuljatak más kárán, és NE menjetek egyetemre 40 évesen (utána meg aztán végképp NE)!

Már csak azért se, mert ott közröhej tárgyának tennétek ki magatokat!!!

Minden fiatal a képetekbe röhögne, hogy:

"Mit tetszik itt akarni a bácsinak/néninek???

Ez egy egyetem - nem pedig nyugdíjasklub!"