Köztársasági elnök ott, ahol nincs is köztársaság??? Már maga a titulus is egy abszurd vicc! Magyarország jelenlegi államformája: kleptokrácia! (Egy olyan zártkörűen működő részvénytársaság, ami a felcsúti Döbrögi kezében összpontosul.)

Mi folyik ebben a velejéig korrupt maffiaállamban?

Eiler Zsuzsa a diploma nélküli, sutyerák osztályvezető! VAJON MIT NYÚJTOTT A TÖRVÉNYTELEN KINEVEZÉSÉÉRT ÉS AZ ABBÓL SZÁRMAZÓ -ÉVEKIG TARTÓ!- TÖBBLETJÖVEDELMÉÉRT CSERÉBE EZ AZ ŰBERGYÖKÉR PARASZTASSZONY??? - FRISSÍTVE A LAKÓKÖRNYEZETE FOTÓJÁVAL!

Avagy: Krumplisztánban az lehet osztályvezető, aki hajlandó sz..ni és d..ni - cserébe a törvénytelen kinevezéséért???

FŐKOLOMPOSOK: - EILER ZSUZSANNA (DIPLOMA NÉLKÜLI, CSÁLÉFOGÚ, SUTYERÁK, TAHÓ PARASZTASSZONY) - A TIG AZON VEZETŐI, AKIK KINEVEZTÉK OSZTÁLYVEZETŐNEK EZT A DIPLOMA NÉLKÜLI SUTYERÁK PARASZTOT -A TIG AZON VEZETŐI, AKIK NEM RÚGTÁK KI A JÓ BÜDÖS FRANCBA - ABBAN A PILLANATBAN, AMIKOR MEGTUDTÁK, HOGY…

Tovább olvasom

Eiler Zsuzsanna a csáléfogú, diploma nélküli osztályvezető! Vajon mit nyújtott a törvénytelen kinevezéséért cserébe??? Vajon mit nyújtott éveken át azért, hogy osztályvezető lehetett diploma nélkül???

FŐKOLOMPOSOK: - EILER ZSUZSANNA DIPLOMA NÉLKÜLI, CSÁLÉFOGÚ, SUTYERÁK PARASZTASSZONY - A TIG BECENEVŰ HÁZIPÉNZTÁR/KIFIZETŐHELY EGYKORI VEZETŐI AZOK IS, AKIK KINEVEZTÉK EZT A SUTYERÁKOT OSZTÁLYVEZETŐNEK, ÉS AZOK IS, AKIK NEM RÚGTÁK KI - MÉG TÖBB ÉV ALATT SEM!!! (NÉV SZERINT NEHÉZ ŐKET…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása